Bestellen, verzenden en retourneren

Bestellen
U kunt uw bestelling plaatsen door in onze webshop een keuze te maken voor een product, het aantal en vervolgens te klikken “bestellen”.

Betalen
Bij ons kunt u betalen middels iDeal. Wanneer u hiervoor kiest, wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw bank. Wij ontvangen uw betaling dan direct.

Verzending
De verzendkosten worden aangegeven bij uw bestelling, voordat u gaat betalen. Bij bestellingen onder de €47,50, betaalt u binnen Nederland €1,95 euro en voor verzending binnen Europa €7,95 euro. Boven de €47,50 is verzending gratis. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, gaan wij over op de verzending van uw bestelling. Als u voor 16.00 bestelt, heeft u het product morgen in huis.

Retournering
U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Voor retournering hebben wij een retourformulier, deze kunt u hier invullen: retourformulier of mailen naar info@10000stappen.nl

U ontvangt van ons een bevestiging van het ontvangst. De kosten voor terugzending zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw teruggestuurde product, controleren wij de staat van het product. De retourbetaling (product en verzendkosten) zal binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort worden op uw rekening.

Translate »