FAQ Werkgevers

Veelgestelde vragen werkgevers

Ik ben geïnteresseerd in het 10.000Stappenplan voor mijn bedrijf. Hoe regel ik dit?
U kunt via het contactformulier contact opnemen met De StappenCoach. Vervolgens nemen wij dan contact met u op voor het maken van een eerste afspraak.

Is het moeilijk om het programma van De StappenCoach te implementeren?
Nee, dat is niet moeilijk. Een StappenCoach komt bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. De StappenCoach stelt een plan voor u op en zal de implementatie verzorgen.

Wij doen al mee aan een bedrijfsfitnessprogramma, welke toegevoegde waarde heeft De StappenCoach
Bedrijfsfitnessprogramma’s trekken voornamelijk sportieve mensen aan. Echter niet iedereen voelt zich op zijn/haar gemak in een fitnesscentrum of is in staat om op regelmatige basis te sporten. Het 10.000Stappenplan van De StappenCoach richt zich meer op het bewegingsaspect van de medewerkers en is opgezet voor iedereen, ook de minder actieve medewerker.

Waarom zijn gezonde werknemers belangrijk voor uw bedrijf?
In vergelijking met enkele jaren geleden, wordt  er op de werkvloer minder bewogen. Werknemers  hebben nu  veelal een zittend of staand beroep, wat niet echt bevorderlijk is voor de gezondheid. Als uw medewerkers meer gaan bewegen zult u daar al snel de voordelen van ervaren. Actieve werknemers zijn goed voor uw organisatie en zullen uw arbokosten voor zorg doen afnemen. Het 10.000Stappenplan bevordert de saamhorigheid. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat bij vitale  mensen het ziekteverzuim korter en minder is.