Hoe werkt het?

Wij maken voor iedereen een persoonlijk beweegplan met realistische doelen

10000stappen.nl heeft een programma ontwikkeld waarbij fitter worden en een gezonde levensstijl centraal staan. Jouw persoonlijke profiel is de basis voor dit trainingsschema.

Deze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat jij jouw doelstelling realiseert. Jouw persoonlijke webpagina is 24/7 beschikbaar en is dé tool naar succes! De kosten zijn eenmalig. Dus géén lidmaatschap waar je maandelijks voor moet betalen. Wel zo fijn toch!


Stap 1: Bestel je pakket
Als je het basis- of coachpakket koopt ontvang je jouw stappenteller naar keuze en een inlogcode voor het private gedeelte op onze website. Met deze inlogcode kan je een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Je hebt dan al de eerste stap gezet naar een gezonde(re) levensstijl. Ontdek dat gezond leven geen straf is en dat je prima kunt blijven genieten van alles wat je lekker vindt. 


Stap 2: Assessment
Voor het opstellen van jouw beweegplan begin je eerst met een assessment van een week. Een assessment klinkt nogal zwaar maar het enige wat jij hoeft te doen is elke dag de stappenteller dragen. Tijdens deze week is het van belang dat je je dagelijkse routine blijft volgen. Hierdoor krijgen wij inzicht in jouw beweegniveau en dit geeft ons een goede basis bij het opstellen van jouw beweegplan.

Stap 3: Inloggen
Na de assessment activeer je jouw inlogcode en doorloop je het registratieprogramma. Hier vragen we je informatie in te voeren zoals leeftijd, lengte en gewicht. Dit is nodig voor jouw persoonlijke beweegplan maar ook om je calorieverbranding, vetverbranding en afgelegde afstand in kilometers correct te kunnen berekenen.

Stap 4: Direct beginnen
Je kunt direct aan de slag, want jouw persoonlijk beweegplan staat voor je klaar. Elke week ontvang je een richtlijn voor het aantal te zetten stappen. Op jouw webpagina vind je o.a. beweeg- en gewichtstatistieken, maand- en jaaroverzichten. Registreer extra activiteiten zoals zwemmen of tennis en ons systeem zal deze omrekenen naar stappen.
    

Ons programma en de stappenteller zullen je helpen om jouw persoonlijke doelen te halen. Bekijk op elk gewenst moment van de dag hoeveel stappen je hebt gezet om zo de juiste keuzes te maken.

  EX-510 

De modellen EX-210 en EX-510 kun je gewoon los in de broekzak, borstzak, jaszak of zelfs in je tas meenemen.