Waarom meedoen?

10000STAPPEN.nl is een nieuw beweegprogramma dat mensen die gezonder willen leven een prettige en praktische oplossing biedt.

Het programma is gericht op een mentaliteitsomslag naar een actievere dagelijkse levensstijl, met het accent op fitter worden door regelmatige beweging. 10000stappen.nl wil zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.

De kosten van onze pakketten zijn daarom eenmalig. Dus géén abonnement of  lidmaatschap waar je maandelijks voor moet betalen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Om gezond door het leven te gaan hoef je jezelf niet in het zweet te werken in een fitnessclub of sportvereniging. Het is juist elke stap die telt om je fitter en energieker te voelen. Wij maken voor jou een persoonlijk beweegplan met realistische doelen.

Omdat het aantal stappen elke dag varieert, zal ons  programma je telkens weer motiveren om gedurende de dag de juiste keuzes te maken. Meer dan 40 jaar research staat aan de basis van het programma van 10000stappen.nl.

Wij helpen je op een duidelijke en integere manier op weg naar een gezonde levensstijl. Als je elke dag voldoende stappen zet dan voel je jezelf fitter en energieker waardoor de kwaliteit van het dagelijkse leven gaat sterk omhoog.

Jouw persoonlijke beweegplan!

Klik voor meer informatie

Translate »