Wie zijn wij

Alle coaches zijn gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten of door ons opgeleide professionals welke uitsluitend werken met het door ons ontwikkelde 10.000 stappen programma.

Onze Coaches, jouw steunpilaar

Door dagelijks gebruik te maken van ons programma kan jouw persoonlijke coach vrij snel inzicht krijgen in jouw dagelijkse activiteiten. Wij maken je ervan bewust dat een gezonde levensstijl niet moeilijk hoeft te zijn.

Vaak is de eerste stap het moeilijkst wanneer je wilt starten met een activiteit. Ons programma zal je helpen met de start en het vaststellen van een speciaal op jouw afgestemd doel. Omdat het aantal stappen elke dag varieert, zal ons programma in combinatie met de Yamax-stappenteller
je telkens weer motiveren om gedurende de dag de juiste keuzes te maken. 

Meer dan 40 jaar research staat aan de basis van het 10.000 stappen programma van 10000stappen.nl. Wij helpen je op een duidelijke en integere manier op weg naar een gezonde leefstijl. Het programma is gericht op een mentaliteitsomslag naar een actievere dagelijkse levensstijl, met het accent op fitter worden door regelmatige beweging.

Translate »