Motiverende wedstrijdpagina

Gezondheidsportaal

Elke deelnemer heeft zijn eigen gezondheidsportaal met diverse functies die zullen motiveren om gezonde(re) keuzes te maken. Deze zullen helpen om gewoontes te doorbreken wat uiteindelijke zal leiden tot bewustwording
en een gezonde(re) levensstijl.

Wist je dat…
Meer dan 80% van de deelnemers vindt dat de stappencompetitie een eyeopener is. Zij waren verbaasd hoe weinig beweging ze hadden voor aanvang van de stappencompetitie. De motiverende wedstrijdpagina helpt!

 

iedereen kan meedoen

Want een goede start begint met een persoonlijk plan. Dus geen stress om elke dag 10.000 stappen te zetten maar gewoon het aantal stappen wat voor jou realistisch is.

Elke deelnemer krijgt daarom een op maat gemaakt persoonlijk beweegplan met dagelijkse en weekdoelstellingen. 

Haalt een deelnemer zijn persoonlijk doelstelling dan is zijn bijdrage aan het team 100%, ook als dit geen 10.000 stappen zijn.

 

 

Op jouw dashboard zit een knop om naar de competitiepagina te gaan.

hier zijn alle scores 24/7 zichtbaar en is de voortgang van de route live te volgen.

leuk om te weten

De rivaliteit begint al weken voor de startdatum. Want voor de startdatum zullen de medewerkers onderling teams samenstellen. De teamleden zullen samen een teamnaam verzinnen en op pad gaan om een leuke profielfoto te maken. 

De stappenchallenge zal hét gespreks- onderwerp worden op MicroSoft Teams, Zoom, Skype, WhatsApp, bij de koffieautomaat, aan de lunchtafel en in de wandelgangen.

Ons programma zal elke deelnemer helpen om zijn persoonlijke doelen te halen

Wist je dat?
Deelnemers die al in het bezit zijn van een Apple Watch, Fitbit, Samsung Smartwatch of een activity tracker van een ander merk deze gewoon kunnen gebruiken. 

Ben je enthousiast geworden?
Organiseer vandaag nog een stappen challenge voor de medewerkers. 

En nu?
Klik op de banner IK WIL OOK FITTERE WERKNEMERS en ontvang binnen 24 uur een offerte. Onze motiverende wedstrijdpagina is uniek en zal echt iedereen in beweging krijgen!

Raadpleeg ook de website van thuisarts waarom voldoende beweging belangrijk is.

Translate »