Wij maken voor iedereen een persoonlijk beweegplan met realistische doelen

10000stappen.nl heeft een programma ontwikkeld waarbij fitter worden en een gezonde levensstijl centraal staan. Jouw persoonlijke profiel is de basis voor dit trainingsschema. Deze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat jij jouw doelstelling realiseert. Jouw persoonlijke webpagina is 24/7 beschikbaar en is dé tool naar succes! De kosten zijn eenmalig. Dus géén lidmaatschap waar je maandelijks voor moet betalen. Wel zo fijn toch!

STAP 1

BESTEL JE PAKKET

Als je het basis- of coachpakket koopt ontvang je jouw stappenteller naar keuze en een inlogcode voor het private gedeelte op onze website. 

Je hebt dan al de eerste stap gezet naar een gezonde(re) levensstijl. Ontdek dat gezond leven geen straf is en dat je prima kunt blijven genieten van alles wat je lekker vindt. 

01.

02.

STAP 2

Doe een nulmeting

Voor het opstellen van jouw beweegplan begin je eerst met een nulmeting. Een nulmeting klinkt nogal ingewikkeld maar het is niets meer dan 7 dagen de stappenteller gebruiken en de stappen van deze dagen in te vullen tijdens je registratie.

Hierdoor krijgen wij inzicht in jouw beweegniveau en dit geeft ons een goede basis bij het opstellen van jouw beweegplan. Dit plan heeft dagelijkse doelen die elke week geleidelijk en op jouw niveau worden bijgesteld.

STAP 3

Inloggen

Na de nulmeting activeer je jouw inlogcode en doorloop je het registratieprogramma. Hier vragen we je informatie in te voeren zoals leeftijd, lengte en gewicht. Dit is nodig voor jouw persoonlijke beweegplan maar ook om je calorieverbranding, vetverbranding en afgelegde afstand in kilometers correct te kunnen berekenen. 

03.

04.

STAP 4

Direct beginnen

Je kunt direct aan de slag, want jouw persoonlijk beweegplan staat voor je klaar. Elke week ontvang je een richtlijn voor het aantal te zetten stappen. 

Op jouw webpagina vind je o.a. beweeg- en gewichtstatistieken en maandoverzichten. Selecteer een van de vele leuke virtuele wandelroutes als extra motivatie. 

Ons programma zal je helpen om jouw persoonlijke doelen te halen.

 

De modellen EX-210 en EX-510 kun je gewoon los in de broekzak, borstzak, jaszak of zelfs in je tas meenemen.

 Start met je collega’s een stappenchallenge. Ga naar de pagina van de Stappencompetitie voor meer informatie.

Translate »