Hoe werkt het?

de stappen van alle teamleden worden bij elkaar opgeteld en vormen een virtuele route. De voortgang van deze virtuele route is te volgen via googlemaps. 

Alle deelnemers krijgen een eigen online account waarmee zij toegang hebben tot de stappencompetitie. De deelnemers kunnen o.a. hun stappen en activiteiten invullen, andere teams bekijken, berichten versturen, topscorelijsten bekijken, badges verdienen en uiteraard de voortgang volgen van de teams via GoogleMaps.

Waar gaat de virtuele wandeling naar toe?

U bepaalt voor uw bedrijf uw eigen virtuele start- en eindpunt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om van Amsterdam naar Barcelona te lopen of van Groningen naar Lissabon. Het kan ons niet ver genoeg zijn! Elke route wordt op maat gemaakt.

De teams

De medewerkers kunnen zelf onderling teams samenstellen. Medewerkers die samenwerken op een afdeling, zijn niet vanzelfsprekend ook een team. Om de andere collega’s beter te leren kennen is het juist leuker om ze te laten mixen tussen de diverse afdelingen of filialen. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 10 personen. Uiteraard kunnen wij ook de teamindeling voor u verzorgen.

iedereen een eigen dashboard

Dit dashboard toont diverse overzichten en statistieken van de competitie. Hier zie je o.a. hoeveel stappen jij, jouw teamgenoten en de andere teams hebben gezet. Uiteraard kunnen collega’s van elkaar niet zien wat ze invullen op hun dashboard.

iedereen een eigen gezondheidsportaal

In dit gezondheidsportaal zie je o.a. jouw persoonlijke doelstelling en hoeveel procent je van jouw weektarget hebt gehaald. Je kunt ook, indien gewenst, een gewichts- en voedingsdagboek bijhouden.  Dit gezondheidsportaal zal je motiveren tot een gezonder(e) en actiever(e) levensstijl. Onbewust zal dit leiden tot meer bewustwording.

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Het is nu ook mogelijk om met z’n allen in één team naar een eindpunt te lopen. Dus niet in teams tegen elkaar strijden maar samen zoveel mogelijk stappen zetten. Bijvoorbeeld een rondje Europa of samen naar Egypte!

Start een stappen challenge en wandel samen met je collega’s naar een leuke stad in Europa.

Raadpleeg ook de website van thuisarts waarom voldoende beweging belangrijk is. 

Translate »