De stappencompetitie

de stappencompetitie is een leuke activiteit met collega’s waarbij de medewerkers teams vormen en met elkaar de strijd aangaan om als eerste de eindstreep te halen.

Iedereen kan meedoen

Echt iedereen kan meedoen, ongeacht persoonlijke conditie, fitheid, leeftijd of geslacht. Medewerkers die normaal weinig of helemaal geen sport beoefenen kunnen ook echt gewoon meedoen. Want elke deelnemer ontvangt een persoonlijk beweegplan. Haalt een deelnemers zijn persoonlijke doelstelling dan is zijn bijdrage aan het team 100% ook als dit geen 10.000 stappen per dag zijn. Dit maakt het zeer laagdrempelig en daardoor ook erg leuk voor de minder sportieve deelnemers.

De stappencompetitie is te volgen via GoogleMaps. Hier zie je de route waarop de teams zich bevinden en zie je hoeveel stappen jij, jouw teamgenoten en de andere teams hebben gezet.

elke route is mogelijk

Omdat wij zelf de routes bouwen is alles mogelijk. Bijvoorbeeld met tussenpunten waarop filmpjes kunnen worden getoond. Zodra een team een tussenpunt passeert zullen alle deelnemers van dit team het filmpje te zien krijgen. Leuk als u bijvoorbeeld een nieuw product, systeem of werkwijze onder de aandacht wilt brengen.

Een uitgebreid dashboard toont diverse overzichten van de competitie. In het dashboard ziet een deelnemer ook zijn persoonlijk beweegplan en hoeveel procent hij van zijn weektarget heeft gehaald. Uiteraard kunnen collega’s van elkaar niet zien wat ze invullen op hun persoonlijke webpagina.

DE PERFECTE TOOL OM MET ELKAAR IN VERBINDING TE BLIJVEN

Een activiteit waarbij je als team voor één gezamenlijk doel gaat. Deelnemen aan de stappencompetitie brengt een positieve en sportieve dynamiek onder alle medewerkers! Een klassieke teambuilding zorgt misschien wel voor een kortstondig hoogtepunt, maar dankzij de stappencompetitie is er minimaal 4 weken lang leven in de brouwerij.

Start een stappen challenge en wandel samen met je collega’s naar een leuke stad in Europa.

Raadpleeg ook de website van thuisarts waarom voldoende beweging belangrijk is.

Translate »