Waarom Yamax stappentellers?

stappentellers zijn er in vele soorten en maten, maar als u betrouwbare stappenteller wilt dan komt u automatisch uit bij yamax stappentellers terecht. Overal ter wereld wordt yamax als beste getest.

Wereldwijd als beste getest

Ook uit de test van TNO kwam Yamax als de beste uit de bus met een afwijking van slechts 0.1%. Op de 10.000 stappen dus een afwijking van slechts 10 stappen. Veel goedkope stappentellers of andere bewegingsapparaten hebben een afwijking van 10 tot wel 25%. In het ergste geval van 25% scheelt dat 2.500 stappen op de 10.000 stappen.

Ook het gerenommeerde ACSM (American College of Sports Medicine) de Universiteit van Gent en de Consumentenbond kwamen bij hun onderzoeken al eerder tot dezelfde conclusie. Dit komt mede doordat de stappentellers van Yamax uit de SW-serie zijn uitgerust met een “anti-bounce” mechanisme en de stappentellers uit de EX-serie zijn uitgerust met een zeer geavanceerde 3D-sensor.

Waarom Yamax stappentellers?

Een Yamax stappenteller staat voor kwaliteit. De nieuwste modellen uit de EX-serie beschikken over de beste 3D-technologie. Daardoor meet deze stappenteller zeer nauwkeurig de fysieke activiteit en ondersteunt je bij jouw dagelijkse beweegdoelstelling of dieet. Je kunt deze stappentellers in je jas- of broekzak of tas dragen of om je nek hangen.

Het topmodel de Yamax EX-510 telt naast het aantal stappen per dag ook verbrande caloriën, je vetverbranding, afstand in kilometers, en heeft een speciale actiemodus. En niet te vergeten toont dit model ook de vetverbranding.

Klik hier voor een overzicht van alle modellen.

Translate »