Retourformulier van de StappenCoach

Producten retourneren?

Vul dan onderstaand formulier in. Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen nemen wij uw aanvraag spoedig in behandeling'.

Naam: *
Adres + huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Factuurnummer: *
Product: *
Reden van retour: *

Start een stappencompetitie en loop met je collega's de wereld rond in je eigen omgeving

De stappencompetitie is een activiteit waarbij de medewerkers teams vormen en onderling de strijd met elkaar aangaan. Een teamactiviteit op de werkplek waarbij je als team voor één gezamenlijk doel gaat.

Meer informatie

Reviews

  • Ervaring Strukton deelname competitie 10.000 stappen
    Collega's in beweging krijgen en met elkaar verbinden, dat was voor ons als Strukton de reden om deel te nemen aan de competitie van 10.000 stappen. Niet eerder hadden we een competitie als deze georganiseerd, dus zou het wel aanslaan bij onze medewerkers? Onze verwachting was dat er ging zo'n tien teams zouden aanmelden, á acht personen. Dan zouden we al heel tevreden zijn, voor een eerste keer. Na de bekendmaking bleek er ineens veel meer animo te zijn dan we van te voren hadden kunnen hopen. In totaal meldden 552 collega's (69 teams) zich aan. Al gauw merkte je dat de competitie hét gespreksonderwerp werd bij de koffieautomaat, aan de lunchtafel en zelfs in de gangen. Nog voor de competitie van start ging was de strijd binnen Strukton al losgebarsten. Hoe komen we aan zoveel mogelijk stappen? Maar stiekem ook; hoe kunnen we de boel saboteren om nét een stapje meer te zetten dan de rest?

    En toen was het zover: de eerste dag van de competitie. Waar de kantine van het hoofdkantoor normaal bommetje vol zit, was er op deze dag ruimte zat. Bijna iedereen die deelnam trok zijn/haar jas aan, bammetjes in de hand mee en stappen maken maar! Maar ook op andere locaties en zelfs in andere landen! waren onze collega's niet meer te stoppen. Teams (en collega's onderling) daagden elkaar uit, wat een kettingreactie tot gevolg had. Gaaf om te zien dat we zoveel fanatieke collega's in huis hebben.
    Strukton

o.a. deze bedrijven gingen u voor:

Cocoon
De mussen
Kantar
Multicopy
Omrin
Rabobank
Strukton
Opmeer
KeyKeg
Reclassering Nederland
Diageo
Andrits
Zilveren kruis
Achmea
Ik wil ook fittere werknemers