De Stappencompetitie

De stappencompetitie

De stappencompetitie is een activiteit waarbij de medewerkers teams vormen en onderling de strijd met elkaar aangaan om als eerste de eindstreep te halen.

Een teamactiviteit op de werkplek waarbij je als team voor één gezamenlijk doel gaat. Deelnemen aan de stappencompetitie brengt een positieve en sportieve dynamiek onder alle medewerkers! Een klassieke teambuildingdag zorgt misschien wel voor een kortstondig hoogtepunt, maar dankzij de stappencompetitie is er minimaal 4 weken lang leven in de brouwerij.

U kunt kiezen uit routes van 28, 35, of 42 dagen. Wilt u nog lager onderweg zijn geen probleem want elke route is mogelijk.

Medewerkers die normaal weinig of helemaal geen sport beoefenen kunnen gewoon meedoen. Doordat de stappencompetitie zich richt op alle activiteiten en gedurende de hele dag zal juist deze groep “niet sporters” er zich prettig bij voelen.

Het programma is volledig gebaseerd op de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Organiseer vandaag nog een stappenchallenge voor uw medewerkers.

Iedereen kan meedoen