Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Alle deelnemers krijgen een eigen online account waarop ze kunnen inloggen en toegang krijgen tot het private gedeelte van onze website.

De deelnemers kunnen o.a. hun stappen en activiteiten invullen, teams creëren, uitdagingen aangaan, andere teams bekijken, motiverende berichten versturen, topscorelijsten bekijken, badges verdienen en uiteraard de voortgang volgen via GoogleMaps.

Statistieken laten zien laten zien waar jij staat ten opzichte van de andere deelnemers en teams.

Elke deelnemer ontvangt een startpakket, een Yamax EX-210 D3-stappenteller én een persoonlijk beweegplan.

De teams zullen onderling de strijd met elkaar aangaan om als eerste de eindstreep te halen. De stappen van alle teamleden worden automatisch bij elkaar opgeteld en vormen een virtuele wandeling.

Waar gaat de virtuele wandeling naar toe?
U bepaalt voor uw bedrijf uw eigen virtuele start- en eindpunt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om van Amsterdam naar Barcelona te lopen of van Groningen naar Parijs. Het kan ons niet ver genoeg zijn!

De Teams
De medewerkers kunnen zelf onderling teams samenstellen. Medewerkers die samenwerken op een afdeling, zijn niet vanzelfsprekend ook een team. Om de andere collega's beter te leren kennen is het juist leuker om ze te laten mixen tussen de diverse afdelingen of filialen. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 10 personen.

Nieuw
Het is nu ook mogelijk om met z'n allen in één team naar een plaats in Europa te lopen. Dus niet in teams tegen elkaar strijden maar samen zoveel mogelijk stappen zetten. Bijvoorbeeld een rondje Europa of samen naar China!

Volg de competitie via Google maps
Hier zien uw medewerkers niet alleen de route maar kunnen o.a. zien:

  • Waar men zich bevindt;
  • Waar de teamleden zijn;
  • Waar de andere teams zijn;
  • Hoeveel stappen er zijn gezet. Individueel maar ook van het team;
  • Waar de eventuele tussentijdse meetpunten zijn;
  • En nog veel meer.

Tellen alleen de stappen mee?
Wij hebben een registratietool ontwikkeld waarmee je extra activiteiten zoals bijvoorbeeld fietsen kunt omrekenen naar het aantal stappen. Zo verdien je met 10 minuten fietsen al gauw 1.500 stappen. Al deze extra activiteiten kunnen meetellen in het eindresultaat.

Tussentijdse meetpunten vaststellen
U kunt kiezen uit een of meerdere tussentijdse meetpunten. Het team die als eerst het meetpunt bereikt kan daarmee iets verdienen. Enkele voorbeelden zijn: bioscoopkaartjes, dinerbon, een gezonde lunch, enz. 

Elke week een ander thema
Gedurende de stappencompetitie ontvangen uw medewerkers elke week een ander thema. Dit geeft de deelnemer een extra stimulans.

Elke deelnemer ontvangt:

  • Een Yamax EX-210 stappenteller;
  • Een persoonlijk beweegplan;
  • Een eigen online account.

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Er is al een Stappencompetitie mogelijk vanaf € 20,- per persoon. De prijs per persoon is afhankelijk van een aantal factoren zoals het pakket en model stappenteller.

De Stappencompetitie is een bewegingprogramma wat ook zeer geschikt is voor de minder sportive collega's. Dus u bereikt hiermee niet alleen de sportieve medewerker. Start vandaag nog een stappenteller challenge.

De stappencompetitie verbetert de werksfeer, verhoogt de saamhorigheid en zorgt voor een betere interne communicatie.