Onze werkwijze

Onze werkwijze

Het unieke concept van 10000stappen.nl kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. 

Het programma is gericht op een mentaliteitsomslag naar een actievere dagelijkse levensstijl, met het accent op fitter worden door regelmatige beweging. 10000stappen.nl wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen.

De kosten van onze pakketten zijn daarom eenmalig. Dus géén abonnement of lidmaatschap waar je maandelijks voor moet betalen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Voor het opstellen van jouw beweegplan begin je eerst met een assessment van een week. Een assessment klint nogal zwaar maar het enige wat jij hoeft te doen is elke dag de stappenteller dragen. Hierdoor krijgen wij inzicht in jouw beweegniveau en dit geeft ons een goede basis bij het opstellen van jouw beweegplan.

10000stappen.nl kent twee onderdelen:

  • Het Basispakket
  • Het Coachpakket

Het Basispakket
Het Baispakket is voor mensen die meer willen bewegen en misschien ook wel een paar kilo's willen afvallen. Bij je bestelling ontvang je een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot het private gedeelte van onze website.

Je ontvangt een op maat gemaakt beweegplan en elke week een doelstelling voor het aantal te zetten stappen. Om deze doelstelling te halen krijg je dagelijkse advies voor het aantal te zetten stappen.

Bestel hier direct jouw Basispakket.

Het Coachpakket
Voor diegene die een steuntje in de rug nodig hebben is er het Coachpakket. Bij het Coachpakket krijgt iedereen zijn eigen online personal coach. Deze coach helpt je bij het halen van de doelstellingen en geeft tips en ideeën die aansluiten bij jouw leefstijl en situatie. Dus echte feedback waar je direct mee aan de slag kunt om de doelstelling te halen

Je krijgt dus 10 weken lang ondersteuning van jouw persoonlijke online coach. Het op maat gemaakte beweegplan zal in combinatie met caloriebeperkte voeding zorgen voor een fantastische start van een nieuw begin.

Een groot voordeel van het online coachen is dat naar behoefte online contact gemaakt kan worden met de coach. De online coach is er helemaal voor jou!

De voordelen van de online coach:

  • Coachen via de e-mail is een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft.
  • De anonimiteit van het mailen geeft veel meer gelegenheid tot openheid.
  • In je eigen vertrouwde omgeving zoek je contact met de coach.
  • Het schrijven van de e-mails aan de coach is een manier om je gedachten goed te ordenen, te verhelderen en te verduidelijken. Letterlijk de gedachten op een rijtje te zetten dus.
  • Jij kan rustig de tijd nemen om de vragen en antwoorden van de coach te overdenken.
  • Onze coach is niet 24 uur per dag beschikbaar, maar jij kan wel ongeacht het tijdstip van de dag of nacht vragen stellen.