Wie zijn wij

Wie zijn wij

10000stappen.nl is een organisatie die je ervan bewust maakt dat een gezonde levensstijl niet moeilijk hoeft te zijn. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. De kosten van onze pakketten zijn éénmalig. Dus geen abonnement of lidmaatschap waar je maandelijks voor moet betalen.

Alle coaches zijn gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten welke uitsluitend werken met het door ons ontwikkelde 10.000-stappenplan. Door dagelijks gebruik te maken van de Yamax stappenteller kan jouw persoonlijke coach vrij snel inzicht krijgen in jouw dagelijkse activiteiten.

Vaak is de eerste stap het moeilijkst wanneer je wilt starten met een activiteit. Ons programma zal je helpen met de start en het vaststellen van een speciaal op jouw afgestemd doel. Omdat het aantal stappen elke dag varieert, zal ons programma in combinatie met de Yamax-stappenteller je telkens weer motiveren om gedurende de dag de juiste keuzes te maken.

Meer dan 40 jaar research staat aan de basis van het programma van 10000stappen.nl. Wij helpen je op een duidelijke en integere manier op weg naar een gezonde levensstijl.